Cifuentes, investigada per suborn i falsificació en el cas del màster

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid compareixerà davant de la jutgessa el 26 de juny.

Cristina Cifuentes durant la roda de premsa en què va anunciar la seua dimissió com a presidenta de la Comunidad de Madrid
Cristina Cifuentes durant la roda de premsa en què va anunciar la seua dimissió com a presidenta de la Comunidad de Madrid / Emilio Naranjo (EFE)

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha sigut citada com a investigada pels delictes de suborn i falsificació en la causa que investiga la presumpta falsificació del seu màster a la Universitat Rey Juan Carlos (URJC).

Cifuentes haurà de comparéixer el 26 de juny davant del Jutjat d'Instrucció núm. 51 de Madrid, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid.

La citació té lloc l'endemà que la jutgessa que investiga el cas, Carmen Rodríguez-Medel, iniciara la ronda de declaracions sobre el cas. La primera persona citada a comparéixer ha sigut la professora de la URJC Alicia López de los Mozos, la situació de la qual va passar de testimoni a investigada, després de la seua declaració, per un delicte de prevaricació administrativa.

També et pot interessar

stats