César Sánchez veu "inadequades" les paraules de Morant sobre immigració

El president de la Diputació d’Alacant dona el tema per resolt perquè l’alcalde de Busot “ja ha demanat disculpes”.

El president de la Diputació d’Alacant dona el tema per resolt
El president de la Diputació d’Alacant dona el tema per resolt / Europa Press

El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez (PP), ha qualificat "d’inadequat, poc afortunat i imprudent" el missatge que va publicar en Facebook el vicepresident d'aquesta institució, Alejandro Morant (PP), en què demanava “deportacions massives” davant la immigració il·legal.

César Sánchez ha puntualitzat que Morant va donar les opinions en el seu compte privat de Facebook, i ara “ja se n'ha retractat públicament i ja ha demanat disculpes”. Per tant, dona el tema “per resolt”.

Així mateix, ha matisat que "la Diputació d'Alacant està en contra de qualsevol actitud o comentari racista o xenòfob". No obstant això, Sánchez considera que és el moment que "el govern de Pedro Sánchez marque una política d'immigració seriosa i rigorosa per a fer front a una realitat que no solament afecta Espanya, sinó tot Europa".

Morant, que és també alcalde de Busot, va esborrar el missatge en qüestió hores després d'haver-lo compartit. El vicepresident de la Diputació d'Alacant va dir que ho va publicar "en calent", que es penedia del que havia escrit i que havia sigut "un error".

La direcció del PP de la província d'Alacant va anunciar dilluns que elevaria al Comité de Drets i Garanties del PP de la Comunitat Valenciana les declaracions de Morant en Facebook per "no respectar la línia oficial" del partit.

També et pot interessar

stats