La CEOE demana explorar altres opcions de govern més estables i moderades

La patronal considera que el preacord entre el PSOE i Podem, “ara com ara”, només és “una intenció”.

El president de la CEOE, Antonio Garamendi
El president de la CEOE, Antonio Garamendi / Europa Press
20 de novembre 2019 - 17:48

La patronal CEOE ha insistit aquest dimecres en la necessitat de continuar explorant “opcions de govern que garantisquen l’estabilitat política i la moderació”, ja que considera que el preacord entre el Partit Socialista i Podem, “ara com ara”, només és “una intenció”.

El president de la CEOE, Antonio Garamendi, ha assenyalat que “quan siga el moment” ja en parlarà, però ha apuntat que el preacord entre les formacions “caldrà veure si arriba a bon port” perquè necessiten també altres “suports parlamentaris”.

En aquest sentit, la patronal ha instat tots els partits polítics a treballar en grans acords i pactes d’estat, i ha esmentat, per exemple, un en matèria de pensions i un altre d’immigració.

Al parer de Garamendi, “postures ideològiques, que poden ser comprensibles, en el diagnòstic es poden entendre, però en la pràctica no són molt positives o poden ser, fins i tot, negatives”, en relació amb mesures de caràcter fiscal.

La CEOE ha mostrat, no obstant això, voluntat de col·laboració amb aquell govern que es forme finalment, si bé ha recalcat que prefereixen comptar, “dins de la diversitat de forces, amb un executiu estable i moderat”.

També et pot interessar

stats