Català portarà la Reial Senyera el Nou d'Octubre

L'alcaldessa de València ja la va portar en la processó cívica de 2019 quan era portaveu de l'oposició

L'alcaldessa de València posa amb la Reial Senyera, en una imatge d'arxiu
L'alcaldessa de València posa amb la Reial Senyera, en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'alcaldessa de València, María José Catalá, serà la portadora de la Reial Senyera en la Processó Cívica del Nou d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, segons ha anunciat el portaveu del govern municipal Juan Carlos Caballero.

Català ja va portar la Reial Senyera quan estava en l'oposició de la corporació municipal, com a portaveu del PP, en la commemoració del Nou d'Octubre de 2019 i repeteix enguany ja com a primera edil, després de les eleccions del 28M.

Enguany la Processó Cívica i la Reial Senyera canviaran part del recorregut habitual per les obres del carrer Sant Vicent (en el tram entre Maria Cristina i la plaça de la Reina).

El govern municipal ha aprovat el programa de festes per a la celebració del Nou d'Octubre, que arrancaran el divendres, 6 d'octubre, amb un concert de l'Orquestra de València en homenatge al mestre Serrano al Palau de la Música.

El dilluns 9 d'octubre els actes del Dia de la Comunitat Valenciana arrancaran al migdia, amb la Processó Cívica i la baixada de la Reial Senyera des del balcó de l'Ajuntament. Després es farà l'ofrena floral al rei Jaume I i en concloure la processó es dispararà una mascletà davant l'ajuntament, a càrrec de la pirotècnia Martí.

A la vesprada se celebrarà la XIX Entrada de Moros i Cristians de la ciutat de València, organitzada per la Federació Valenciana de Moros i Cristians.

També et pot interessar

stats