Castelló presenta la seua candidatura com a Ciutat de la Ciència i la Innovació

Segons Amparo Marco, la distinció enfortiria “el compromís per les polítiques de suport al teixit empresarial”.

Acte de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco
Acte de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco

L’Ajuntament de Castelló presentarà, a través de la seua Oficina de Planificació Econòmica, la candidatura per a formar part de la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació (Xarxa Innpulso). La distinció l’atorga el Ministeri de Ciència a aquelles ciutats que tenen un important paper en la promoció dels seus territoris com a element crucial per al desenvolupament econòmic i social.

Per a constatar l'aposta de la capital per la innovació, l'alcaldessa, Amparo Marco, ha instat més de 70 entitats a donar suport a la candidatura i sumar-se així a aquesta iniciativa. 

"Hem d'aprofitar l'ocasió. Castelló reuneix els requisits necessaris per a ser Ciutat de la Ciència i la Innovació 2019, un reconeixement que enfortiria el compromís per les polítiques de suport al teixit empresarial, aprenent de les millors pràctiques de la resta de municipis que conformen la xarxa", ha afirmat la primera edil.

Segons el consistori, els cursos i fires de Castelló Crea, el finançament a projectes d'innovació social, les beques Talent Ciutat de Castelló i la marca Castelló Gastronòmic, entre altres accions, han contribuït a la diversificació del teixit empresarial i suport als emprenedors, un dels aspectes clau que cal tindre en compte a l'hora d'avaluar cada candidatura. 

També et pot interessar

stats