Castelló aprova els pressupostos 2019 amb 5 milions d’euros més que l’any passat

La Policia Local s’ha manifestat davant el consistori per a reclamar l’equiparació salarial als agents especialitzats.

L'Ajuntament de Castelló aprova el pressupost per al 2019

L'Ajuntament de Castelló aprova els pressupostos de 2019 amb el suport del Pacte del Grau amb 15 vots (PSPV, Compromís i Castelló en Moviment) i els 11  vots en contra del PP i Ciutadans. Els comptes pugen fins a 181,8 milions d'euros, 5 milions més que l'any passat.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat en la sessió plenària que els nous pressupostos són imprescindibles per a enfrontar els nous reptes de la ciutat i tenen un marcat segell social. ''Impulsen inversions socials perquè les persones més vulnerables tinguen una vida millor'', afirmava l'alcaldessa. 

A més, Marco ha destacat que aquests comptes són els més inversors dels últims deu anys tant en obres com en serveis per a la ciutat. Ha subratllat que l'impost de l'IBI baixarà un 2% per segon any consecutiu i es reduiran les despeses d'alcaldia un 10%. El turisme també és un dels motius d'inversió, amb l'objectiu de situar a Castelló en el mapa nacional i internacional. La seguretat ciutadana, la mobilitat en el seu canvi cap a la sostenibilitat, la cultura i els esports també són eixos "centrals" i "prioritaris" per a l'equip de govern. En aquests quatre anys de legislatura s'han invertit 90 milions d'euros en la seua totalitat.

Aprofitant la celebració del ple, la policia de proximitat de Castelló s'ha concentrat davant les portes de l'ajuntament per a reclamar l'equiparació salarial als agents especialitzats i denunciar la falta de mitjans.

També et pot interessar

stats