Casado: “Em vaig inscriure en un curs per a accedir al doctorat. No tinc cap títol per a penjar a la paret”

El president del PP ha comparegut en roda de premsa per a donar explicacions després que la jutgessa envie el seu cas al Suprem.

Pablo Casado
Pablo Casado / Chema Moya (Efe)

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha defensat, sobre el cas que l’investiga per obtindre el seu màster de manera irregular, que ell es va inscriure en un curs “no habilitant i no finalista” per a accedir al doctorat, que finalment no va cursar. 

Casado ha comparegut en roda de premsa per a donar explicacions després que la jutgessa Carmen Rodríguez-Medel haja elevat el seu cas al Tribunal Suprem per la seua condició d’aforat.

D’aquesta manera, el president del PP ha assegurat que la denominació màster es pot deure a l’adaptació d’aquest curs al pla Bolonya, per la qual cosa va canviar la seua denominació, nega haver tingut cap tracte preferent per part de la universitat. “En cap cas he rebut cap regal ni he sol·licitat res que no es fera amb altres alumnes.”

Davant la pregunta de si pensa dimitir, Casado ha afirmat que en absolut. “El PP té unes normes per a determinar en quines matèries s’han d’assumir responsabilitats. En aquest cas, la meua responsabilitat no es contempla", ha afegit.

A més, ha assegurat que no s’haguera presentat a unes eleccions internes si no estiguera convençut que no ha fet alguna cosa incorrectament.

D’altra banda, el líder del Partit Popular ha qüestionat reiteradament, durant la roda de premsa, per què s’ha incidit tant mediàticament en el seu cas. “El que s’ha fet amb mi no s’ha fet amb cap altra persona en aquest país”, ha incidit Casado. 

També et pot interessar

stats