Casado reclama que no es dilate l’inici de la legislatura

Reclama “responsabilitat” a Sánchez perquè deixe arrere els “electoralismes” i aposte per la “governabilitat i l’estabilitat”.

Casado i Felip VI, a la Zarzuela
Casado i Felip VI, a la Zarzuela / Juan Carlos Hidalgo (Efe)

El líder del PP, Pablo Casado, ha reclamat que l’inici de la legislatura “no es dilate” per “tacticismes”. A més, ha exigit “responsabilitat” a Sánchez perquè deixe arrere els “electoralismes” del seu partit i aposte per la “governabilitat i l’estabilitat”.

Casado ha avançat al rei que el seu partit no donarà suport a la reelecció del líder del PSOE i tampoc la facilitarà amb l'abstenció, perquè Sánchez té "altres alternatives".

Segons ha explicat, no pot facilitar la investidura de Sánchez perquè els espanyols els "li van encarregar liderar l'oposició" i no hi ha "una situació de bloqueig" com ocorria en 2016, quan el PSOE es va abstindre per a evitar unes terceres eleccions a Espanya.

D’altra banda, Casado ha assegurat que el seu partit “no està en contra” que Navarra Suma, en concret els diputats d’UPN que integren aquesta agrupació, es puga abstindre en la investidura de Sánchez. 

Així, ha explicat que no s’oposarà sobretot si això facilita que aquesta coalició governe a Navarra i a l’Ajuntament de Pamplona.

També et pot interessar

stats