Casado i Rajoy escenifiquen el seu suport a Feijóo en la campanya

Feijóo ha afirmat que la seua biografia política es resumeix en el seu polèmic eslògan electoral: ‘Galícia és molt, Galícia ho és tot’.

Feijóo en l’acte realitzat aquest diumenge a Ourense
Feijóo en l’acte realitzat aquest diumenge a Ourense / @FeijooGalicia (Twitter)

El president del PP, Pablo Casado, i l’expresident del govern Mariano Rajoy han defensat aquest diumenge el projecte per a Galícia d’Alberto Núñez Feijóo. Casado ha afirmat que el candidat gallec és un “pilar fonamental” per a la seua terra i per al partit.

En l’acte realitzat a Ourense per l’onzé aniversari de la primera victòria electoral d’Alberto Núñez Feijóo, el líder del PP gallec ha fet balanç de la seua gestió.

Durant la seua intervenció, el popular ha confirmat el que en altres vegades havia suggerit, que Mariano Rajoy li havia oferit ser ministre i que ho havia rebutjat. També ha revelat que li va dir que no a Pablo Casado, que li va oferir ser vicepresident del PP, propostes que els ha agraït.

En el seu discurs, Feijóo ha posat l’accent en el seu compromís amb Galícia i la defensa de la Constitució. El presidenciable ha afirmat que la seua biografia política es resumeix en l’eslògan d’aquesta campanya: “Galícia és molt, Galícia ho és tot”.

Polèmica amb l’eslògan de campanya

El Bloc Nacionalista Gallec (BNG) ha denunciat davant la Junta Electoral el govern de la Xunta i el president Feijóo per utilitzar el web institucional “per a fer propaganda en benefici del PP”.

Els nacionalistes afirmen que la campanya institucional de la Xunta, amb lemes com “El rural és molt” o “Galícia és família” és “una còpia descarada” de l’eslògan de Feijóo.

A més, la formació galleguista denuncia que des del dia de la convocatòria d’eleccions el web del govern gallec incompleix la llei ja que està publicant notes de premsa que suposadament difonen els assoliments del govern del PP.

També et pot interessar

stats