Casado proposa que l'educació siga una competència estatal

El president del PP anuncia que el seu partit esmenarà la totalitat de la reforma educativa que presente el govern espanyol.

El president del Partit Popular, Pablo Casado
El president del Partit Popular, Pablo Casado / Pepe Torres (Efe)

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha anunciat que el seu partit esmenarà la totalitat de la reforma educativa que presente el govern espanyol i presentarà una proposta alternativa perquè l'educació siga una competència estatal, encara que l'administren les comunitats autònomes. 

Casado s'ha pronunciat així en un acte de la campanya electoral andalusa, en què ha defensat que l'Estat ha de ser el titular de la competència perquè així ho especifica la Constitució, i ha reclamat l'equiparació salarial del professorat a tot Espanya. 

El president del PP ha advertit que la nova llei socialista pot conduir que "els pares no puguen triar el col·legi ni l'educació dels fills" o a deixar les competències "en mans dels independentistes". 

"Nosaltres tenim la recepta alternativa", ha afirmat Casado, que també ha assegurat que la reforma del PP va aconseguir una reducció del 7% del fracàs escolar. 

També et pot interessar

stats