Casado presumeix d’“absoluta exemplaritat” i es desvincula de Bárcenas, “eixe PP ja no existeix”

El líder del Partit Popular atribueix a Sánchez la filtració de les acusacions de l'extresorer a Rajoy per la campanya electoral catalana.

Pablo Casado en un acte a Figueres aquest dimarts
Pablo Casado en un acte a Figueres aquest dimarts / EuropaPress

El líder del PP, Pablo Casado, ha presumit aquest divendres de l’“absoluta exemplaritat” que practica en el seu partit i s'ha desvinculat per complet de l'extresorer Luis Bárcenas i de qüestions que són de “fa 20 anys”. De fet, ha proclamat que “eixe PP ja no existeix”.

“El que puc dir és que ara mateix el PP no tolera cap pràctica irregular i els espanyols poden confiar en l'absoluta exemplaritat d'aquest partit. La resta de partits no poden dir el mateix”, ha proclamat Casado en una entrevista en la cadena Cope.

Després d'assegurar que no té “credibilitat” la confessió d'una persona presa com Bárcenas, ha recalcat que a ell el triaren en unes primàries per “passar pàgina de qualsevol conducta no exemplar en el partit” i ha recalcat que així ho està “complint” des de llavors.

Veu darrere Pedro Sánchez

A més, Casado ha assenyalat que el PP té “unes certes sospites” que aquest assumpte sorgisca en campanya electoral de les catalanes i que “el cuine la Fiscalia”, que “depén” de Pedro Sánchez, coincidint en un moment que l'executiu té “problemes de reputació”. A més, i després de les crítiques al PP de la vicepresidenta Carmen Calvo per Bárcenas, ha recordat el cas dels ERE i ha subratllat que el PSOE no pot donar “lliçons”.

És la primera vegada que Casado es pronuncia sobre això, just dos dies després de saber-se que l’extresorer del PP, Luis Bárcenas, havia remés un escrit a la Fiscalia Anticorrupció en el qual afirma que Mariano Rajoy va destruir els papers en què s'havien anotat tots els moviments de la suposada caixa B del partit “sense saber” que ell en conservava una còpia.

També et pot interessar

stats