Casado manté que el PP no facilitarà la investidura de Sánchez

El president dels populars considera “una irresponsabilitat” celebrar unes noves eleccions però avisa que “no tenen por”.

El president del Partit Popular, Pablo Casado (arxiu)
El president del Partit Popular, Pablo Casado (arxiu) / EFE (Juan Carlos Hidalgo)

El president del PP, Pablo Casado, ha reiterat la decisió del seu partit de no facilitar la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern amb una abstenció. Tot i que considera “una irresponsabilitat” celebrar noves eleccions, ha avisat que el PP no té por de cara a aquest escenari.

“No facilitarem la investidura perquè no solament liderem l'oposició, sinó que som l'alternativa al PSOE”, ha afirmat Casado en arribar a Brussel·les per a participar en una reunió del Partit Popular Europeu.

El líder dels populars ha avisat que seria “una irresponsabilitat” celebrar nous comicis perquè, al seu parer, “els espanyols estan farts ja d'haver d'anar a votar per a resoldre els problemes de qui ha guanyat les eleccions”.

A Brussel·les, Casado també ha instat el govern espanyol en funcions a prendre “totes les mesures” perquè detinguen l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i l’extradisquen a Espanya des de França si finalment viatja a Estrasburg el pròxim 2 de juliol, quan es constituirà l'Eurocambra.

També et pot interessar

stats