Casado expressa la seua “absoluta tranquil·litat” sobre les gravacions de Cospedal amb Villarejo

El líder del PP afirma que ha parlat amb l’exsecretària general del PP i assegura que no ha mentit en les seues explicacions.

EFE
EFE / Mariscal

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha valorat les gravacions entre l’exsecretària general del PP i l’excomissari José Manuel Villarejo. Casado ha assegurat que aquestes converses van tindre fa deu anys i que té “absoluta tranquil·litat” arran de les explicacions que li ha donat Cospedal.

Així, el líder del PP ha confirmat que ha pogut parlar amb l’exsecretària del PP i que confia que no li haja mentit, “una cosa que no poden dir totes les persones que s’han reunit amb Villarejo”. I per això ha afegit que té un compromís de transparència amb la militància que el va escollir i que altres partits no poden estar tan tranquils.

Casado ha fet aquestes declaracions en un acte a Huelva per a donar suport al candidat del PP a les pròximes eleccions a la Junta d’Andalusia, Juan Manuel Moreno. A l’inici del seu discurs, Casado ha pronunciat unes paraules de condol per a Mariano Rajoy per la mort de son pare. “Ens solidaritzem amb la seua família i li enviem una abraçada molt forta”, ha dit.

Sobre les gravacions, el president del PP ha manifestat no “no hi ha res a témer sobre les revelacions que puguen aparéixer” en el cas Villarejo i ha incidit que “l’estructura pseudopolicial del cas es va crear durant un govern socialista”.

Inhumació de Franco

Casado també ha valorat en la roda de premsa l’encreuament de declaracions entre el govern espanyol i el Vaticà sobre la inhumació de les restes del dictador Francisco Franco. El líder dels populars ha assegurat que es “molt vergonyós” que el Vaticà rectifique els anuncis de l’executiu espanyol”.

A més, ha recordat que la posició del seu partit és “mirar al que passarà d’ací a 50 anys i no al que va passar fa 50 anys”.

També et pot interessar

stats