Casado espera que, si hi ha repetició electoral, "no li isca debades a Sánchez"

El president del PP s’ha mostrat convençut que el líder del PSOE mai va voler formar govern.

Casado espera que, si hi ha repetició electoral, \"no li isca debades a Sánchez\"
Casado espera que, si hi ha repetició electoral, "no li isca debades a Sánchez"

El president del Partit Popular, Pablo Casado, s’ha mostrat convençut després dels darrers mesos que el líder del PSOE mai va voler formar govern. "Si ens aboca a eleccions, espere que no li isca debades", ha recalcat.

Així s'ha pronunciat Casado en la roda de premsa que ha fet al Congrés després de reunir-se amb Felip VI, dins de la ronda de consultes davant d'una eventual nova investidura.

Casado ha assegurat que la investidura que ha intentat Sánchez “és la història d’un gran fracàs” i ha insistit que el líder socialista volia des del principi la convocatòria d’unes noves eleccions. 

El cap dels populars ha apuntat que desconeix quina serà la decisió del rei i ha dit que té una “sensació agredolça” perquè no entén com s’ha arribat a aquesta situació de bloqueig. "Crec que, per als regatejos a última hora que puga plantejar ara Sánchez, ja no hi hauria temps", ha indicat.

D’altra banda, Casado ha precisat que la relació amb Ciutadans i el seu líder, Albert Rivera, "no s'ha deteriorat". A més, ha insistit que, tenint en compte la imminència d'una repetició electoral, "seria bo començar a treballar" en la coalició Espanya Suma.

Per això, ha plantejat que les forces polítiques de centre i de dreta s'alien per a evitar "perdre el vot" en aquelles circumscripcions on presentar-se per separat duria a aquesta situació.

També et pot interessar

stats