Casado demana la il·legalització dels partits que encoratgen la violència a Catalunya

El president del PP ha qualificat d’energúmens alguns individus que apareixen en un vídeo de la manifestació atacant altres persones.

Casado demana la il·legalització dels partits que encoratgen la violència a Catalunya
Casado demana la il·legalització dels partits que encoratgen la violència a Catalunya

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha exigit il·legalitzar els partits "que encoratgen la violència", en referència als altercats viscuts aquest dissabte, 29 de setembre, a Barcelona entre una manifestació de policies i una de l'esquerra independentista. 

El dirigent de la formació ha demanat, a través d'un missatge en Twitter, que s'aplique la Llei de partits per a il·legalitzar les formacions polítiques que presumptament animen la ciutadania a cometre actes violents, com els ocorreguts a Barcelona.  

A més, Casado ha qualificat d’"energúmens" alguns individus que apareixen en un vídeo que el polític ha adjuntat en Twitter atacant altres persones, alhora que ha assegurat que demanarà responsabilitats a un govern "que ven Catalunya als secessionistes".

Prèviament, en la mateixa xarxa social, el líder dels populars havia demanat al govern espanyol que torne a aplicar l'article 155 "per a restituir la legalitat i la convivència" a Catalunya, a més d'haver urgit a "rescatar TV3", els Mossos i l'educació d’"els colpistes", i ha oferit la majoria que el seu partit té al Senat.

Casado no ha sigut l'únic representant del partit que ha fet al·lusió al conflicte. La portaveu del Grup Popular al Congrés, Dolors Montserrat, també ha ironitzat sobre quant està tardant el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a convocar eleccions. 

 

També et pot interessar

stats