Casado demana eleccions autonòmiques i generals anticipades durant la visita a la Pobla de Farnals

El president del PP dona suport a Isabel Bonig i alaba l'eurodiputat Esteban González Pons.

D'esquerra a dreta, el portaveu del PP en el Parlament Europeu, Esteban González Pons, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, el president del PP, Pablo Casado, i el vicesecretari d'organització, Javier Maroto
D'esquerra a dreta, el portaveu del PP en el Parlament Europeu, Esteban González Pons, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, el president del PP, Pablo Casado, i el vicesecretari d'organització, Javier Maroto / Kai Foersterling (Efe)

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha presidit hui la junta directiva regional dels populars valencians, que ha tingut lloc a la Pobla de Farnals, davant d'un gran nombre de seguidors i militants del partit. Casado ha elogiat públicament la presidenta regional Isabel Bonig i l'eurodiputat Esteban González Pons, ha reclamat eleccions anticipades i ha evitat donar explicacions sobre les suposades irregularitats del seu màster.

Casado ha pronunciat un discurs en clau electoral acompanyat en tot moment de Bonig, de qui ha dit que és la "gran esperança" de la Comunitat Valenciana i ha donat suport a la seua proposta de convocar eleccions autonòmiques anticipades.

Durant l'acte amb 700 militants i simpatitzants en un restaurant del municipi de l'Horta, ha tornat a demanar al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que s'allibere dels "nacionalistes i populistes" i convoque eleccions generals.

Els candidats valencians

Respecte al PPCV, Casado ha enaltit el "gran equip" del qual s'ha envoltat la presidenta, i ha subratllat la "labor impecable" en les diputacions en ple debat per la seua supressió. "Els que diuen que cal suprimir-les és perquè no saben el que feu", ha manifestat.

També ha valorat el treball de González Pons com a cap de la delegació espanyola a Brussel·les, quan precisament el seu nom és un dels que sonen com a candidat a l'alcaldia de València en 2019.

"No tots som iguals"

D'altra banda, el president del PP no ha admés preguntes i únicament ha fet al·lusió al cas del seu màster recordant les paraules de l'exministra de Sanitat, Carmen Montón, quan va assegurar que "no tots som iguals". Així mateix, ha valorat la decisió de la fiscalia en contra de l'obertura d'una causa penal pel títol del màster que va obtindré a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid en el curs 2008-2009, per no considerar "consistents" els indicis de prevaricació.

També et pot interessar

stats