Casado demana eleccions anticipades i Sánchez li respon que regenere el PP

El líder del PP li ha preguntat per la seua relació amb els independentistes i Sánchez li ha retret les converses de Cospedal amb l'excomissari Villarejo.

Pablo Casado en una intervenció al Congrés
Pablo Casado en una intervenció al Congrés / Mariscal (Efe)

Al Congrés hui és la sessió de control al Govern d'Espanya. Aquest dimecres ha sigut el primer enfrontament entre Pedro Sánchez i Pablo Casado després que el president del govern central anuncià el trencament de les relacions amb el líder del PP.

Pablo Casado ha preguntat a Pedro Sánchez per què no trenca la relació amb els independentistes i ha insistit que convoque eleccions abans que la seua aliança amb els "secessionistes trenque Espanya".

Per la seua part, el president del govern central ha demanat a Casado lleialtat estatal i li ha retret les converses de María Dolores de Cospedal amb l'excomissari Villarejo. "Si vosté ha de trencar lligams amb algú és amb el passat més térbol del Partit Popular", ha contestat Sánchez.

"Quins favors deu a algun diputat o diputada del seu grup parlamentari per a no lluitar contra la corrupció i obrir d'una vegada per sempre la regeneració en el PP?", ha preguntat el president del govern espanyol a Casado.

A més, Albert Rivera ha preguntat a Sánchez en dues ocasions sobre els suposats indults als presos independentistes, però el president del Govern ha eludit contestar i l'ha convidat a negociar els pressupostos.

També et pot interessar

stats