Casado confirma que la manifestació del diumenge tindrà un manifest conjunt

El PP i Ciutadans confien que l'acte force una convocatòria d'eleccions "per a canviar el govern".

Casado confirma que la manifestació del diumenge tindrà un manifest conjunt
Casado confirma que la manifestació del diumenge tindrà un manifest conjunt

L'oposició al govern de Pedro Sánchez calfa motors per a la manifestació de diumenge a Madrid, en què PP, Cs i Vox marxaran junts sota el lema "Per una Espanya unida, eleccions ja". Aquest matí, Pablo Casado ha confirmat que hi haurà un manifest conjunt "sense discursos partidistes" en què totes les formacions compartisquen el protagonisme.

En una entrevista en COPE, el president del PP també ha confirmat que els presidents d'Andalusia, Juanma Moreno, i de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, assistiran a la concentració.

Així mateix, Casado ha advertit que si hi ha "una bona mobilització" i l'activitat continua en els mesos previs a les eleccions del 26 de maig, de l'acte del diumenge "eixirà una convocatòria d'eleccions immediata per a canviar el govern".

Rivera apel·la a la unitat

Per la seua part, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, en una entrevista en Onda Cero, ha evitat pronunciar-se sobre les acusacions de traïció que Casado va fer sobre Pedro Sánchez a propòsit de l'acceptació de la figura del relator en la taula de partits catalans i ha apel·lat a la "unitat dels espanyols" contra la gestió del govern espanyol.

"Hem d'estar units ara", ha dit Rivera, i ha afegit: "Quan hi haja eleccions, si és que hi ha algun dia, cadascú expressarà el seu programa".

Quant a la manifestació del diumenge, el president de Ciutadans ha afirmat que tan important és l'afluència com l'objectiu de la manifestació, que, segons ha dit, és "posar fre a la deriva irresponsable" del govern de Sánchez.

El candidat a l'alcaldia de Barcelona i exprimer ministre francés Manuel Valls ha confirmat la seua participació en la manifestació, a la qual, segons ha dit, acudirà "sense cap dilema ni complex". Al seu parer, "és una protesta transversal", i ha animat "tots els constitucionalistes i progressistes" a donar suport a la marxa.

També et pot interessar

stats