Casado clausura el XV congrés del PP d’Alacant que investirà Carlos Mazón president provincial

Més d’un miler de compromissaris participen en aquesta cita que, per primera vegada, serà presencial i telemàtica.

El líder del PP, Pablo Casado, entre Isabel Bonig i Carlos Mazón, a Oriola, durant la DANA del passat setembre
El líder del PP, Pablo Casado, entre Isabel Bonig i Carlos Mazón, a Oriola, durant la DANA del passat setembre / Europa Press

El president del Partit Popular, Pablo Casado, clausura aquest dissabte a l’Auditori de la Diputació d’Alacant el XV congrés provincial del PP, on l’actual president de la Diputació, Carlos Mazón, serà investit president dels populars d’Alacant.

Més d’un miler de compromissaris participen en aquesta cita que per primera vegada serà presencial i telemàtica. Adrián Ballester, president del comité organitzador del congrés, ha agraït a Casado “la seua implicació amb la província d'Alacant i el suport al nou impuls que a partir de dissabte prendrà el Partit Popular de la província d’Alacant en favor dels interessos dels alacantins”.

Ballester també destacava aquest divendres a Les notícies del matí la gran presència de càrrecs públics, que denota la importància del PP de la província d’Alacant que “és el que més pes institucional té a la Comunitat Valenciana”.

A la proclamació de Mazón està previst que assistisquen el secretari general dels populars, Teodoro García Egea; l’alcalde de Madrid, José Luís Martínez-Almeida; el president de Múrcia, Fernando López Miras, i els vicesecretaris nacionals Antonio González Terol i Ana Beltrán, entre d’altres. L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, serà el president del congrés que tancaran Isabel Bonig, la presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, i Pablo Casado.

Carlos Mazón és l’únic candidat a la presidència del partit en les comarques del sud i serà proclamat oficialment en un congrés que Ballester ha qualificat d’històric. “Mazón té molta il·lusió i unes ganes de treballar i traslladar l’impuls que ha donat a la Diputació al PP de la província d’Alacant”, ha subratllat Ballester.

El congrés comença a les 9:00 hores del matí i hi participen un miler de compromissaris, dels quals 300 estaran presents a l’auditori de la Diputació d’Alacant i la resta, el seguiran a través d’una aplicació per a complir així els protocols de seguretat de la Covid-19. Un congrés obert que també es transmetrà en directe per Facebook, YouTube i Twitter.

El d’Alacant és el segon dels tres congressos que la formació conservadora celebrarà al mes de juliol per a consolidar l'estructura de poder a la Comunitat Valenciana, els tres amb una única candidatura. El passat dia 10, la portaveu del PP a l’Ajuntament de València María José Català, fou proclamada presidenta local de la ciutat de València. Aquest dissabte és el moment dels populars de la província d’Alacant i dissabte que ve, dia 25, serà el torn del PP de la província de València, on si no hi ha canvis imprevistos, serà proclamat com a president l'únic candidat, l'alcalde de Gavarda, Vicente Mompó.

També et pot interessar

stats