Casado fa autocrítica i reivindica el PP com el partit del centredreta

El líder dels populars assenyala que cal reconstruir "pedra a pedra" la formació

Compareixença del líder del PP Pablo Casado després de l'executiva del partit.
Compareixença del líder del PP Pablo Casado després de l'executiva del partit.

El líder del PP i candidat a la presidència del govern espanyol, Pablo Casado, ha assegurat aquest dimarts que "cal reconstruir el partit pedra a pedra" després d'uns anys "complicats", amb la pèrdua del govern espanyol i ara amb els resultats electorals, i s'ha mostrat convençut que el partit està "unit i fort" per al 26M.

Segons ha manifestat després de la reunió del Comité Executiu Nacional, el partit no ha donat cap gir a la dreta, però ha aprofitat per a reafirmar el seu centrisme. Ha subratllat que ha "pres nota" del missatge que creu que han enviat els votants, "que volen un partit recognoscible en els seus principis i valors".

Casado, ha carregat durament contra Vox i Ciutadans en la reunió del Comité Executiu Nacional del partit, referint-se a la formació de Santiago Abascal com a ultradreta, i a la formació que lidera Albert Rivera com a partit de "trànsfugues". Segons ha recalcat, només el PP representa el centredreta.

En roda de premsa, Casado ha fet autocrítica pels resultats en les generals, i pel fet de "no haver sabut veure", ha dit, que Ciutadans i Vox eren els seus adversaris, a més de Pedro Sánchez. "Està clar que a Ciutadans només li interessava sobrepassar el PP", ha dit Casado. I sobre Vox ha indicat que es tracta de "populisme de dretes".  El líder del PP ha afegit que la intenció d'aquests partits no era guanyar Sánchez, sinó "soscavar la base" dels populars. 

A més, ha dit que no és cert que a Espanya hi haja tres dretes, sinó que només hi ha un partit de centredreta, el PP, d'extrema dreta, Vox, i un partit socialdemòcrata, Ciutadans. 

També et pot interessar

stats