Casado assegura que “tot el PP està d’acord” en la necessitat d’arribar a un pacte nacional per l’aigua

El líder del PP assegura que els seu partit és “molt diferent” a Vox i a Ciutadans, encara que s’ha mostrat disposat a arribar a pactes “conjunturals”.

Pablo Casado, durant la seua visita a les Falles
Pablo Casado, durant la seua visita a les Falles / Manuel Bruque (Efe)

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha assegurat aquest dimarts que “tot el PP està d’acord” en la necessitat d’arribar a un pacte nacional per l’aigua i ha assegurat que ho plantejarà a “altres forces polítiques” després de la “negativa” del PSOE a debatre sobre aquest assumpte al Congrés.

Casado ha fet aquestes declaracions a València, en ser preguntat pel futur del transvasament Tajo-Segura, que previsiblement es veurà afectat per la recent anul·lació parcial del Pla Hidrogràfic del Tajo per part del Tribunal Suprem.

El líder del PP ha assegurat que són els únics que “es mullen” i que fan “propostes de debò” com “el pacte nacional per l’aigua”. A més, ha assegurat que “tot el PP està d’acord, incloent-hi Múrcia, la Comunitat Valenciana, Aragó i Castella-la Manxa”.

En la seua opinió, l’aigua és “un recurs bàsic al qual han de tindre accés tots els espanyols”. Casado també s’ha compromés a presentar aquesta proposta a “altres forces polítiques que quan arriben a València se’ls oblida reivindicar l’aigua”.

“El PP no és Ciutadans ni és Vox”

D’altra banda, Casado, ha assegurat que els seu partit és “molt diferent” a Vox i a Ciutadans, encara que s’ha mostrat disposat a arribar a pactes “conjunturals” després de les eleccions generals com ja van fer a Andalusia. 

Per això, ha demanat als votants i exvotants que “no s’equivoquen” i que “si volen que governe el PP, que voten al PP”. Segons ha afegit, amb "altres partits" poden arribar a acords "conjunturals" però tenen el seu propi "full de ruta" que no comparteixen.

També et pot interessar

stats