Casado agraeix a Santamaría l’entrega al PP i a Espanya

Podem considera que la seua eixida de la política és una prova més que el PP està "en un moment de desintegració".

Sáenz de Santamaría i Casado, en una imatge d'arxiu
Sáenz de Santamaría i Casado, en una imatge d'arxiu / Zipi (Efe)

El president del PP, Pablo Casado, ha agraït aquest dilluns a l’exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría la seua "entrega" al Partit Popular i a Espanya durant quasi dues dècades de treball.

Així mateix, el president del PP li ha desitjat "els majors èxits", després que aquesta haja anunciat la seua intenció d'abandonar la política.

"Li agraïsc molt a Soraya Sáenz de Santamaría les quasi dues dècades de treball i entrega al Partit Popular i a Espanya. I li desitge els majors èxits en aquesta nova etapa que comença, en la qual podrà continuar comptant amb tot el nostre suport i afecte", ha assegurat Casado en un missatge en el seu compte de Twitter.

Santamaría ha comunicat personalment a Casado la voluntat d'abandonar l'activitat política i emprendre una altra etapa en la seua vida en una reunió mantinguda aquest dilluns en la seu nacional del partit.

El PP "en un moment de desintegració", segons Podem

Per la seua banda, Podem considera que l'eixida de la política de l’exvicepresidenta del govern espanyol és una prova més que el PP està "en un moment de desintegració" a què l’han espentada la moció de censura i els "durs colps de la justícia".

Durant el procés de primàries en el PP, Podem mai va demostrar preferència per cap candidat i va defendre que el Partit Popular i les seues polítiques econòmiques no anaven a canviar fora qui fora el guanyador, Casado o Sáenz de Santamaría.

També et pot interessar

stats