Carmen Calvo sobre el 8M: "La pandèmia està abans i la vida està abans"

La vicepresidenta primera del govern assegura que participarà en les mobilitzacions de manera telemàtica.

Carmen Calvo en la manifestació del 8 de març de 2020
Carmen Calvo en la manifestació del 8 de març de 2020 / EuropaPress

La vicepresidenta primera del govern, Carmen Calvo, ha dit que participarà en les mobilitzacions del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, de manera telemàtica, perquè “la pandèmia està abans i la vida està abans”.

En una entrevista en Canal Sur Radio, Calvo ha dit que participarà “en tots els formats possibles que no posen en risc les decisions de les autoritats sanitàries”, encara que ha destacat la importància de la data, perquè “les dones, no sols les espanyoles, estem rebent un particular envit de la ultradreta”.

Segons ha dit, s'està intentant “retrocedir els avanços en relació amb la igualtat entre homes i dones”, alguna cosa que “forma part de la política més negra internacional contra les dones al món”.

“Ja ens agradarà eixir el 8 de març i contestar políticament”, ha subratllat, amb la premissa que “del 8 de març passat encara es parla en termes relacionats amb la pandèmia de manera basta”.

“Algun partit proposava que fora la data amb la qual es commemore les víctimes de la Covid, una nova injúria”, ha lamentat Carmen Calvo, que ha destacat de nou la seua participació en les mobilitzacions: "Participaré en totes les formes telemàtiques, més o menys noves”.

També et pot interessar

stats