Carme Forcadell i Dolors Bassa ixen de la presó per a cuidar un familiar

L'exconseller català Joaquim Forn treballarà en Mediapro durant el seu permís penitenciari.

Carme Forcadell ha eixit aquest dilluns de la presó de Mas d'Enric del Catllar
Carme Forcadell ha eixit aquest dilluns de la presó de Mas d'Enric del Catllar / @ForcadellCarme (Twitter)

L'expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha eixit aquest matí de la presó de Mas d'Enric del Catllar (Tarragona) per a dur a terme tasques de voluntariat i cuidar sa mare, d'edat avançada.

En concret, el pla d'eixides previst per la junta de tractament permet a Forcadell abandonar la presó un total de tres dies entre setmana, a raó de nou hores diàries, incloent-hi el desplaçament d'anada i tornada al centre penitenciari.

Forcadell, condemnada a onze anys i mig de presó pel Tribunal Suprem, ha aconseguit beneficiar-se de l'article 100.2 del reglament penitenciari després d'entregar la documentació pertinent que acredita que en les eixides que li concedisquen durà a terme tasques de voluntariat i es farà càrrec de la seua mare.

Més tard ha sigut el torn de l'exconsellera Dolors Bassa, que ha eixit de la presó gironina de Puig de les Basses per a cuidar un familiar d'edat avançada. Bassa, que compleix una condemna de 12 anys de presó per sedició, eixirà de presó tres dies a la setmana, huit hores cada jornada.

L'exconsellera del govern de Carles Puigdemont ha eixit de la presó a les 11.59 hores acompanyada per diversos familiars, entre ells la seua germana, la diputada d'ERC en el Congrés Montse Bassa

Joaquim Forn treballarà en Mediapro durant el seu permís penitenciari

L'exconseller d'Interior Joaquim Forn, que actualment compleix condemna en la presó de Lledoners, treballarà en Mediapro durant el permís que li ha concedit la junta de tractament de la presó en virtut de l'article 100.2 del reglament penitenciari. L'exconseller treballarà en el departament legal de l'empresa audiovisual i s'encarregarà dels temes de dret públic.

Joaquim Forn, condemnat a 10 anys i mig de presó per sedició, podrà eixir de la presó dotze hores i mitja al dia, cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres.

En les últimes setmanes, la junta de tractament de la presó de Lledoners (Barcelona) també ha acordat flexibilitzar el règim de l'expresident de l'ANC, Jordi Sánchez, que podrà eixir tres dies a la setmana i cinc dies el líder d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, per a anar a treballar i participar en activitats de voluntariat.

També et pot interessar

stats