Carlos Mazón, nou president de la Diputació d’Alacant

Esdevé el cinqué president popular consecutiu, que governen la corporació provincial des del 1995.

VÍDEO | Carlos Mazón, nou president de la Diputació d’Alacant

El popular Carlos Mazón ha quedat elegit president de la Diputació Provincial d'Alacant, amb el suport decisiu de Ciutadans. Així es converteix en el cinqué president popular consecutiu, que governen la corporació provincial des del 1995.

L'elecció de Mazón ha sigut en el ple de constitució de la institució, al qual han assistit 700 convidats, entre ells el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el número dos del PP a Espanya, Teodoro García Egea.

Mazón ha rebut els vots favorables del PP i Ciutadans –un total de 16–, pels 14 del socialista Toni Francés, i el vot de Gerard Fullana, de Compromís, que s'ha votat a si mateix.

El nou president de la institució provincial ha estés la mà a l'oposició per a trobar "punts de trobada i consensos" i al Consell per a evitar les "discrepàncies" des de "la ferma defensa dels interessos" de la província.

Mazón és el cinqué polític del PP que presideix la Diputació de manera consecutiva, després de Julio de España (1995-2003), José Joaquín Ripoll (2003-2011), Luisa Pastor (2011-2015) i César Sánchez (2015-2019).

També et pot interessar

stats