Carlos Fabra qualifica de "canallada" el cas de les notícies falses del Bar Espanya

L'expresident de la Diputació de Castelló espera mesures de la justícia i demana que s'eliminen les calúmnies en les xarxes socials.

Carlos Fabra ha declarat aquest dijous a Castelló com a perjudicat per un presumpte delicte d'injúries i calúmnies
Carlos Fabra ha declarat aquest dijous a Castelló com a perjudicat per un presumpte delicte d'injúries i calúmnies / Europa Press

L'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha declarat aquest dijous com a perjudicat per un presumpte delicte d'injúries i calúmnies que implica polítics i empresaris. El cas, conegut com Bar España, investiga des del 2016 la difusió per internet d'informacions falses sobre pràctiques sexuals al voltant d'un bar de Benicarló i d'un centre de menors en què apareixen polítics, jutges, policies i empresaris. En aquest cas hi ha 20 investigats i 17 perjudicats.

Fabra ha assegurat que aquest cas és una "canallada que no m'afecta solament a mi, sinó que afecta altres persones, i s’allarga més de 20 anys". Així espera que, "d'una vegada per sempre, la Fiscalia i la justícia espanyola prenguen mesures contra aquesta gent que es permet el luxe de fer aquest tipus de mentides i de canallades".

Fabra es personarà en el cas

Fabra ha subratllat que estava assabentat de tot i ha anunciat que "per descomptat" que es personarà en el cas. Preguntat sobre si demanarà alguna indemnització econòmica, ha indicat que "això no és el més important", i que el que vol demanar és que "Google esborre absolutament totes les referències a aquest cas".

També et pot interessar

stats