Carcedo informa les comunitats autònomes sobre el pla de contingència del Brexit

La ministra de Sanitat també té previst abordar l’alerta dels cigarrets electrònics en el ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut.

María Luisa Carcedo, ministra de Sanitat
María Luisa Carcedo, ministra de Sanitat / Europa Press.

Aquest dilluns, la ministra de Sanitat en funcions, María Luisa Carcedo, es reuneix amb els responsables del ram de les comunitats autònomes per a analitzar, entre altres temes, el pla de contingència del Brexit i les conseqüències que podria tindre a Espanya l’eixida del Regne Unit de la Unió Europea.

En el ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, en què tractaran 24 punts, la ministra informarà sobre l’alerta dels cigarrets electrònics i el posicionament de la Comissió de Salut Pública davant d’aquesta qüestió.

Carcedo també donarà informació actualitzada sobre el brot de listeriosi originat a Andalusia aquest estiu. En la reunió s’analitzarà, a més, el seguiment del pla de desabastiment de medicaments, les recomanacions de vacunació antigripal 2019-2020 i els pròxims objectius per a la compra centralitzada de productes.

Un dels altres punts a tractar serà la recepta interoperable en el Sistema Nacional de Salut, la proposta d’acord del pla d’Alzheimer i altres demències 2019-2023 i una altra iniciativa en relació amb l’adquisició i subministrament de medicaments de teràpia avançada en els serveis públics.

També et pot interessar

stats