Cantó valora "especialment" Arrimadas per a les primàries del partit

Demana a Igea que aclarisca si es presentarà i competirà amb l'actual líder.

El síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó  À Punt Notícies
El síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó À Punt Notícies
24 de febrer 2020 - 23:46

El síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó, ha valorat "especialment" l'actual líder del partit, Inés Arrimadas, de cara a les primàries del partit. Cantó ha destacat el fet que Arrimadas es posara, en el seu moment, la responsabilitat de tot un partit "a l'esquena" després dels mals resultats en les passades eleccions i de la dimissió d'Albert Rivera al capdavant del partit.

El síndic de Ciutadans ha fet aquestes declaracions en el 20 h NTC d'À Punt Mèdia, on ha assegurat que les paraules que han tingut aquest dilluns Arrimadas i el vicepresident de la Junta de Castella i Lleó, Paco Igea, no han sigut una discussió sinó un diàleg. A més, ha aprofitat per a demanar a Igea que "desfulle la margarida, deixe de dubtar i decidisca si es presenta a les primàries del partit".

Prompte per a unir-se al PPCV

Sobre el pacte del PP i Ciutadans al País Basc d'unir-se per a concórrer a les pròximes eleccions, Cantó ha expressat que encara és prompte per a decidir si ho faran a la Comunitat Valenciana perquè encara queden tres anys per als pròxims comicis, però que el que sí que faran és "col·laborar en les institucions on ja ho fem, i de manera fructífera".

També et pot interessar

stats