Cantó s'ofereix al PP valencià per a fer fora el Botànic

L'exportaveu de Ciutadans es mostra disposat a ajudar, "on li diguen" i "des d'on siga", a construir "una bona alternativa al socialisme nacionalista i podemita" que, al seu parer, governa territori

Toni Cantó en una imatge d'arxiu
Toni Cantó en una imatge d'arxiu / À Punt NTC
30 d'abril 2021 - 15:24

L'exportaveu de Ciutadans a les Corts Toni Cantó s'ha oferit al pròxim "líder" del Partit Popular a la Comunitat Valenciana perquè compte amb ell per a ajudar "on li diguen" i "des d'on siga", a construir "una bona alternativa enfront d'eixe socialisme nacionalista i podemita" que, al seu parer, governa aquest territori.

 "Estaré on puga estar, anirem veient en els pròxims mesos com va avançat el procés de primàries (del PP) que tenen allí, però la persona que trie el partit per a liderar la Comunitat Valenciana pot comptar amb mi i, com sempre, des d'on siga, m'és igual. M'hi deixaré la pell i gastaré fins a la meua última energia per a ajudar que passe el mateix que està passant a Madrid. Em sembla que l'eix que ha triat Isabel Díaz Ayuso és perfectament exportable a les pròximes eleccions a la Comunitat".

Així ho ha asseverat Cantó, en una entrevista en la COPE que arreplega Europa Press, en ser preguntat per si té pensat concórrer a les primàries del PP de la Comunitat Valenciana amb vista al pròxim congrés regional. Sobre aquest tema, ha assenyalat: "Jo no entraré en el procés intern que està vivint ací el PP. Són processos que porten el seu temps i no sé com acabaran".

En tot cas, ha assegurat que té "claríssim" que la seua "vinculació amb la Comunitat Valenciana és total". I ha insistit que estarà "on siga" per a contribuir que es cree una majoria "que permeta un canvi per fi a la Comunitat Valenciana, que és hora".

Primera fase d'una eufòria

Així mateix, ha augurat que "la molt probable victòria d'Isabel Díaz Ayuso" en les eleccions del 4M a la Comunitat de Madrid pot ser "una primera fase d'una eufòria que farà que molta gent crega que és possible".

Per tant, confia que "prompte el PP trie el seu líder a la Comunitat Valenciana. "I en tot el que puga col·laborar jo perquè el centredreta sume forces, estaré on em diguen per a tirar una mà i que hi haja un canvi".

No obstant açò, ha reconegut que no té "ni punyetera idea" de què serà de la seua vida a partir del 5 de maig. "Com a actor és una sensació a la qual estic acostumat", ha rematat.

També et pot interessar

stats