Cantó lamenta un discurs de Puig “ple de clarobscurs”

El coordinador autonòmic de Ciutadans critica que el govern “sempre acaba en els braços de Compromís i Podem”.

Toni Cantó en una imatge d'arxiu
Toni Cantó en una imatge d'arxiu

El coordinador autonòmic de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha lamentat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, haja oferit un discurs de Cap d'Any “igual que la seua gestió, ple de clarobscurs, en el qual ha criticat el nacionalisme i el populisme, però després governa abraçat a ells, de la mà de Compromís i Podem, que han impedit abaixar els impostos als valencians”.

Cantó ha assegurat coincidir amb el president pel que fa a “demanar tota la precaució possible enfront dels contagis, perquè aquest és un moment molt delicat”, i ha enviat ànims als professionals sanitaris “que el tripartit ha abandonat en els pitjors moments de la pandèmia”. A més, ha destacat que Puig ha esmentat sectors "que tampoc ha recordat, com els autònoms, el comerç o el turisme, que rebran un fons d'ajudes de 76 milions d'euros gràcies a la negociació de Ciutadans en els pressupostos autonòmics”.

D'altra banda, ha instat Puig a “saber aprofitar els fons europeus per a transformar el teixit productiu de la Comunitat Valenciana, perquè, fins ara, el tripartit s'ha mostrat com una màquina de destrucció d'ocupació i no de creació”.

“Des de Ciutadans continuarem allargant la mà per a oferir solucions i treballant per a centrar el govern valencià, que per desgràcia sempre acaba als braços de Compromís i Podem. Per això, la millor solució seria un govern de forces constitucionalistes el 2021, un any en què ens enfrontarem a una situació econòmica i sanitària molt crítica”, ha conclòs.

També et pot interessar

stats