Cantó demanarà la dimissió dels vacunats irregularment

Assegura que obligarà els seus socis a apartar els càrrecs que ho hagen fet.

El síndic de Ciutadans, Toni Cantó
El síndic de Ciutadans, Toni Cantó / À Punt NTC

El líder de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha assegurat que el seu partit demanarà la dimissió de tots els càrrecs que s'hagen vacunat irregularment.

La formació taronja ja va sol·licitar una comissió d'investigació per a "saber qui són i qui va oferir la vacuna" a les 200 persones que haurien accedit a ella sense pertànyer a grups prioritaris, una xifra que va anunciar el president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig, la setmana passada.

A més, Cantó ha promés que el partit obligarà els seus socis a apartar els càrrecs que hi hagen actuat erròniament, com és el cas dels ajuntaments alacantins d'Oriola (PP) o Benejússer (PSPV); i ha avançat que demanarà la dimissió de Bernabé Cano a l'Ajuntament delLa Nucia després d'aconseguir que deixara la cartera d'Esports en la Diputació.

A pesar de tot, Cantó ha assegurat que no veu "cap perill" en el seu pacte de govern amb el PP en aquesta institució perquè "ara com ara, la Diputació d'Alacant està complint" amb les propostes de Ciutadans.

També et pot interessar

stats