Les candidatures municipals presenten els seus programes en el sisé dia de campanya

Els candidats de les diferents formacions han presentat les seues propostes sobre economia, innovació i sostenibilitat

VÍDEO | Les candidatures municipals presenten els seus programes en el sisé dia de campanya

Els populars han fet parada a la Plana Baixa, on la presidenta del partit a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha volgut acompanyar el candidat del seu partit a l'alcaldia, Juan Fuster. Fuster ha presentat un programa que incidix en la defensa del teixit empresarial local.

Compromís també ha fet parada a Borriana, on el candidat a l'alcaldia, Vicent Granel, ha presentat el programa acompanyat de la portaveu de Compromís, Mónica Oltra, i el candidat de la formació al Parlament Europeu, Jordi Sebastià.

La candidata del PSPV a alcaldessa de València, Sandra Gómez, ha participat aquest dimecres en un acte electoral amb empresaris i sindicats, acompanyada per la ministra d'Hisenda en funcions, María Jesús Montero, i el president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig.

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de València, Fernando Giner, s'ha reunit hui amb els representants dels col·legis professionals per a explicar-los quines són les seues propostes.

El candidat a l'alcaldia de Mutxamel per Podem, Borja Iborra, ha fet campanya aquest dimecres al mercat d’aquesta localitat de l'Alacantí, on ha contat al veïnat i als comerciants les propostes per a complir el lema del seu programa electoral, "El poble que podem ser". 

També et pot interessar

stats