Les candidatures a les municipals intensifiquen els actes electorals

Els presidents autonòmics han donat suport als candidats municipals de les formacions en la recta final de campanya.

VÍDEO | Les candidatures a les municipals intensifiquen els actes electorals

El Partit Popular de València ha presentat el seu programa cultural en un acte amb música en directe al mercat de Colom. La candidata a l’alcaldia, María José Catalá, ha assegurat que, entre les propostes del partit, aposten per augmentar el potencial musical i cultural de València. 

els socialistes de Sant Vicent del Raspeig han celebrat un míting en presència del secretari general del PSPV, Ximo Puig, que ha volgut donar suport a la gestió de Jesús Villar al capdavant de l'ajuntament aquests últims anys. 

En un acte celebrat a la plaça del mercat de Rojas Clemente, el candidat de Compromís a l'alcaldia de València, Joan Ribó, ha dit que vol continuar la tasca dels últims anys de millorar els serveis d'assistència domiciliària i augmentar les places de residència. 

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha estat a València aquest dijous amb el candidat a l'alcaldia de València Fernando Giner, en un acte en què també han participat Toni Cantó i el cap de llista al Parlament Europeu, Luis Garicano. 

La diputada autonòmica d’Unides Podem-Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha donat suport a la confluència d’esquerres Unides Podem-Castelló en Moviment-Esquerra Unida.

També et pot interessar

stats