El candidat del PP a l'alcaldia d'Oriola nega que se l'investigue per un presumpte frau fiscal

José Vegara assegura que la investigació que va obrir-se en 2011 es va tancar en 2015

Vergara, aquest divendres
Vegara, aquest divendres / À Punt NTC

El candidat del PP a l'alcaldia d'Oriola (Baix Segura), José Vegara, ha negat aquest divendres que estiga sent investigat per Hisenda per un presumpte delicte fiscal relacionat amb les ITV. El fiscal demana quatre anys de presó per aquests fets, segons avança El Plural.

Vegara, preguntat en un acte del partit a Oriola al qual ha assistit la secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha mostrat la seua sorpresa per una informació apareguda en període electoral. Sí que ha aclarit que l'any 2011 va tindre una denúncia per part d'Hisenda i ha afegit que l'última notícia que té sobre això "és que en 2015 s'havia arxivat. Si ara el reobrin o no, jo ja no ho sé". El candidat ha insistit que desconeix si la Fiscalia li demana l'obertura de juí oral per aquesta investigació i ha remarcat que l'última notícia que té del tema és que estava arxivat.

Per la seua banda, preguntat també pel tema, el candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha dit que es tracta "d'un tema administratiu, fora de la política i des de fa més de dotze anys. Crec que són explicacions adequades les que acaba de donar".

També et pot interessar

stats