Camps va declarar en seu judicial que no coneixia les pèrdues de Valmor

L’expresident va argumentar: “tot el món estava a favor” del projecte de la Fórmula 1.

Francisco Camps va declarar el 18 de maig pel cas de la Fórmula 1

La declaració al jutjat de l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps, el 18 de maig pel cas de la Fórmula 1 va estar marcada per la polèmica entre l'expresident i les parts. En els vídeos del judici, publicats per Valencia Plaza, es veu com Camps s'enfronta amb els advocats que l'interroguen i nega en tot moment que coneguera les pèrdues de l'empresa Valmor.

Francisco Camps es va mostrar desafiador en la declaració que va fer al jutjat de València. Els advocats li van fer preguntes com a investigat per les presumptes irregularitats en l'organització de la Fórmula 1 i l’expresident va assegurar que ningú el va informar de les pèrdues de l'empresa Valmor. A preguntes del fiscal, va assegurar que mai va parlar del cànon amb el magnat Bernie Ecclestone, perquè, va argumentar, no era una funció que li corresponguera a ell.

En canvi, la mà dreta de Camps en les negociacions, Belén Reyero, va assegurar que Camps era qui negociava directament amb Ecclestone, qui va proposar-li celebrar un gran premi urbà utilitzant les instal·lacions de la Copa de la Amèrica. L'expresident va declarar que Reyero no era personal de la seua confiança i que “tot el món estava a favor en aquell moment de la posada en marxa del projecte, i hui també tornarien a estar-ho”.

Les declaracions per la investigació del cas Valmor continuaran demà amb les compareixences del director del circuit i de l'exsecretari autonòmic, José Manuel Escrig.

També et pot interessar

stats