Camps nega haver donat l'orde a empresaris de pagar en negre

L'expresident de la Generalitat declara en la comissió d´investigació del Congrés que investiga el presumpte finançament il·legal del PP.

L'expresident de la Comunitat Valenciana, Francisco Camps, declara davant la comissió d'investigació del Congrés que investiga el presumpte finançament il·legal del PP

Camps ha volgut negar la credibilitat de qui l'ha acusat: "Costa sempre ha dit, durant nou anys, que els comptes del PPCV estaven bé, que explique ell per què canvia d'opinió".

I les altres confessions, com ara la d'Álvaro Pérez, El Bigotes, aquell amiguet de l'ànima de qui hui renega segons ha deixat entreveure en la seua declaració i les dels 9 empresaris valencians que, després de pactar amb la Fiscalia, van confessar i detallar com pagaren al PP per sota mà.

"En ma vida he fet adjudicacions, no ho he necessitat, no era la meua vocació política", ha afirmat, posant el seu honor per damunt de les acusacions i les investigacions policials i judicials que envolten una gestió, la seua al capdavant de la Generalitat, i esguiten nombrosos dels seus excol·laboradors. Qui va ser conseller i home fort en els seus governs, Rafael Blasco, compleix condemna.

Francisco Camps acaba de ser imputat per presumptes irregularitats en les contractacions per a la visita del papa Benet XVI a València en 2006 i, a més, està sent investigat en dos sumaris més: en la gestió de la Fórmula 1 i en la construcció del circuit per on rodaren els bòlids anys arrere. I demà està citat a declarar com a testimoni en l'Audiència Nacional en el sumari de Gürtel sobre el presumpte finançament del seu partit mentre ell el dirigia.

Molt aclaridora del moment personal que viu l'expresident Camps és aquesta frase pronunciada entre preguntes, respostes i crides a l'orde per part del president de la comissió parlamentària: "obriré altres camins en ma vida si em deixen en pau algun dia".

També et pot interessar

stats