Camps diu que Zaplana li va enviar el Bigotes

Afirma que el contacte es va produir el 2002, quan era candidat a la presidència de la Generalitat i Zaplana el president del PPCV.

Camps i Costa, al jutjat

 

Amb la declaració com a testimoni de Juan Cotino, expresident de les Corts i exconseller de Camps, ha conclòs la sessió del juí de Gürtel. Cotino ha recalcat que no va saber "mai" res del finançament il·lícit del PP. Encara que el president del tribunal de l'Audiència Nacional li ha recordat que el seu nebot, l'empresari Vicente Cotino, un dels nou empresaris imputats, s´ha confessat culpable de finançar el PP de la Comunitat Valenciana.

Durant la sessió, José Luis Peñas, exregidor del PP de Majadahonda (Madrid), que va ser el denunciant de la trama Gürtel després de gravar durant hores i hores els principals caps de la trama, ha confirmat que les empreses de Francisco Correa feien factures falses per a cobrar deutes del PP. "Organitzaven actes que no es pagaven i es facturaven a empreses i a administracions públiques". I ha recalcat: "Havien de fer factures falses per a cobrar a la Comunitat Valenciana".

També et pot interessar

stats