Camps i el Bigotes declaren a les Corts pel cas Taula

L’expresident està citat a les 11:30 en la comissió d’investigació de les Corts sobre la contractació de la Generalitat amb la trama investigada de l'operació Taula, l’anomenat cas Imelsa.

VÍDEO | Camps i el Bigotes declaren a les Corts pel cas Taula

L’expresident de la Generalitat, Francisco Camps, compareix aquest dilluns en la comissió d’investigació de les Corts sobre el cas. En la comissió també declara per videoconferència des de la presó de Valdemoro l’exresponsable d’Orange Market, Álvaro Pérez, el Bigotes.

L’expresident està citat a les 11:30 hores en la comissió d’investigació de les Corts sobre la contractació de la Generalitat amb la trama investigada de l'operació Taula, el nomenat cas Imelsa, (https://apuntmedia.es/va/noticies/politica/t-el-ionqui-dels-diners-qualifica-de-pantomima-la-comissio-sobre-el-cas-taula) amb l’objectiu de delimitar les seues responsabilitats polítiques, en què s’inclou el finançament il·legal, i aclarir el sobrecost per a la hisenda pública.

En aquesta comissió ja va declarar l’exconseller de Cultura i Educació, Alejandro Font de Mora, el 8 de febrer passat. Va negar l’existència de “pagaments en B” des de la Fundació Jaume II el Just.

Comissió d’investigació sobre la gestió de Fira València

Així mateix, aquest dilluns està convocada la comissió que investiga la gestió de Fira València per a debatre les conclusions, en què el PSPV, Compromís, Podem i Ciutadans consideren els expresidents Eduardo Zaplana i Francisco Camps responsables polítics del ‘forat’ de mil milions d’euros, mentre que el PP defensarà una altra proposta de conclusions. 

Finançament del PSPV i el Bloc

Aquest dilluns també té lloc la comissió que investiga el finançament electoral del PSPV i el Bloc entre el 2007 i el 2008, en què, entre altres, està citat José Crespo, un dels exresponsables de l’empresa de comunicació Crespo Gomar.

També et pot interessar

stats