La campanya electoral arriba a l'equador

Els candidats i candidates han presentat les seues propostes sobre cultura, educació i sostenibilitat

VÍDEO | La campanya electoral arriba a l\'equador

En una entrevista a 'Les Notícies del Matí', la candidata popular a l'alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, ha explicat que el seu projecte "ambiciós però realista" és ciutat neta i segura, accessible, per a totes i tots.

El PSPV-PSOE ha presentat el seu programa electoral per a l’alcaldia de Calp en l’aula de cultura del municipi. El candidat a l’alcaldia, Santos Pastor, ha plantejat les seues propostes acompanyat del secretari dels socialistes valencians, Ximo Puig.

En una visita al port de Catarroja, el candidat de Compromís al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, acompanyat del candidat a la reelecció de l’alcaldia del municipi, Jesús Monzó, ha reivindicat el cabdal ecològic per a l’Albufera de València.

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de València, Fernando Giner, ha presentat aquest divendres el programa electoral amb 200 propostes centrades en les famílies i els autònoms. L'educació i generar riquesa a la ciutat són els objectius d'aquesta formació per al projecte d'alcaldia.

La coalició Xiva Unida-Esquerra Unida ha presentat el seu programa electoral en aquesta població de la Foia de Bunyol. El candidat a l’alcaldia, Manu Clemente, ha estat acompanyat per la coordinadora general de la formació, Rosa Pérez Garijo. 

També et pot interessar

stats