Calviño confia en la continuïtat d’un govern progressista

El PP considera una anomalia democràtica la candidatura de Calviño al Banc Europeu d'Inversions

La vicepresidenta primera i ministra d'Assumptes Econòmics, Nadia Calviño, aquest dissabte a Cadis
La vicepresidenta primera i ministra d'Assumptes Econòmics, Nadia Calviño, aquest dissabte a Cadis / Román Ríos (EFE)

La vicepresidenta primera i ministra d'Assumptes Econòmics, Nadia Calviño, ha assegurat aquest dissabte a Cadis que s'estan mantenint contactes "discrets" per a la formació d'un nou govern estatal i que espera que fructifiquen "com més prompte millor" perquè hi haja un executiu que reflectisca "el resultat de les urnes i la majoria".

Calviño ha insistit en la necessitat que es confirme prompte la continuïtat d'un govern "progressista" que continue la política econòmica i amb l'"orientació de justícia social" dels últims cinc anys.

La ministra ha parlat als mitjans sobre la seua candidatura a la presidència del Banc Europeu d'Inversions (BEI) i s'ha referit a les negociacions per a aconseguir una nova investidura del president espanyol Pedro Sánchez.

La vicepresidenta també ha expressat "l'honor" que suposa que Espanya la present com a candidata i ha remarcat que només una candidatura amb el seu nom tenia les "màximes opcions d'èxit".

Des del PP consideren que és una anomalia democràtica que la candidatura espanyola s'haja fet sense comptar amb els populars. El coordinador general del partit, Elías Bendodo, considera que Sánchez actua amb supèrbia i ha afegit que "sembla que està començant a recol·locar als seus ministres a la vista que no tindrà suports suficients" per a tornar a ser investit com a president. 

També et pot interessar

stats