Brines deixa la cogerència de Divalterra

La fins ara cogerent a proposta de Compromís, Agustina Brines, ha decidit abandonar també els càrrecs del partit fins que declare davant del jutge.

La fins ara cogerent de Divalterra, Agustina Brines, queda en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge
La fins ara cogerent de Divalterra, Agustina Brines, queda en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge / Manuel Bruque (Efe)

La Permanent del Bloc, el partit que pertany a la coalició Compromís, ha decidit acceptar la decisió d'Agustina Brines de deixar el càrrec de cogerent de Divalterra. Brines és una de les 6 persones detingudes en l'operació Alqueria i investigades per presumptes irregularitats en diversos contractes d'alta direcció.

La Permanent del Bloc s'ha reunit aquest divendres d'urgència i ha acordat acceptar la decisió de Brines, que també deixarà les seues responsabilitats orgàniques dins del Bloc, on formava part de l'Executiva.

Agustina Brines ha informat la Permanent que ha fet aquest pas fins que puga declarar davant del jutge i queden aclarides "totes les qüestions que la vinculen als últims esdeveniments" de l'empresa pública Divalterra, segons han explicat fonts del Bloc.

El Bloc indica que Brines va ser nomenada cogerent de Divalterra a proposta de Compromís l'any 2015 i que té "una contrastada trajectòria professional com a gestora en empreses públiques".

La Permanent del Bloc afirma que té "plena confiança" en la tasca desenvolupada per la seua companya, i que espera que s'aclarisca la situació de forma "ràpida".

També et pot interessar

stats