El Botànic demana reprendre el període ordinari de sessions de les Corts

La Diputació Permanent es reunirà la setmana que ve per a la compareixença de cinc consellers.

Les Corts van suspendre el 19 de març el període ordinari de sessions per a fer front a la nova realitat derivada de la pandèmia.
Les Corts van suspendre el 19 de març el període ordinari de sessions per a fer front a la nova realitat derivada de la pandèmia.

Els tres grups del Botànic –el PSPV, Compromís i Unides Podem– han demanat a la mesa de les Corts que se suspenga la Diputació Permanent a partir del 12 de maig, coincidint amb la fase 1 de la desescalada, i es reprenga el període ordinari de sessions i la celebració de plens.

L'escrit, signat pels síndics dels tres grups parlamentaris, recorda que les Corts van decidir el 19 de març suspendre el període ordinari de sessions per a fer front a la nova realitat derivada de la pandèmia "readaptant necessàriament l'activitat parlamentària". El Botànic destaca el "reconeixement als treballadors i treballadores de les Corts per la predisposició i el treball constant que han possibilitat, amb les noves formes de treball a distància, el funcionament de les Corts en aquestes noves condicions".

La Diputació Permanent, l'òrgan equivalent al ple durant els períodes inhàbils de sessions, es reunirà la setmana que ve perquè cinc consellers informen de la seua gestió durant l'alarma sanitària del coronavirus i per a convalidar dos decrets relacionats amb la Covid-19.

També et pot interessar

stats