El Botànic consensua a Dénia el full de ruta dels pròxims mesos

El govern espanyol també acorda a Toledo les línies d'actuació per al creixement econòmic i l'estabilitat pressupostària.

Els membres del Consell en la reunió que van mantindre aquest dissabte
Els membres del Consell en la reunió que van mantindre aquest dissabte / Generalitat

Els membres del Consell presentaran aquest diumenge les conclusions del seminari d'hivern, que celebren a Dénia (Marina Alta). En l'encontre, els integrants del govern han analitzat el grau de compliment dels objectius establerts en el seminari celebrat en estiu a Montanejos (Alt Millars), dels quals s'han assolit el 66%, com ha avançat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

Els efectes de la borrasca Gloria, així com les iniciatives per a previndre les conseqüències de futurs temporals, com la implementació efectiva del Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel) i el Pla d'Acció Territorial de Prevenció de Risc d'Inundació (Patricova).

Es dona la circumstància que el govern central també ha celebrat aquest cap de setmana un encontre a Toledo, orientat a analitzar i traçar les línies d'actuació en matèria de creixement econòmic i estabilitat pressupostària.

La vicepresidenta per a Assumptes Econòmics, Nadia Calviño, ha insistit en la necessitat d'establir polítiques sòlides per a aconseguir un creixement sostenible, mentre que el president Pedro Sánchez ha destacat la importància d'establir polítiques laborals orientades als joves, que són els qui més estan patint "la precarietat i l'exclusió", segons han informat fonts del govern.

També et pot interessar

stats