El Botànic acusa el PP "d'alliçonar" un compareixent de la comissió del cas Taula

Els tres grups han presentat una queixa formal a la mesa de les Corts perquè s'adopten mesures sobre aquest tema.

El Botànic acusa el PP "d'alliçonar" un compareixent de la comissió del cas Taula | EP
El Botànic acusa el PP "d'alliçonar" un compareixent de la comissió del cas Taula | EP

El PSPV-PSOE, Compromís i Podem han presentat una queixa formal a la mesa de les Corts en la qual acusen el portaveu del PP en la comissió d'investigació del cas Taula, Fernando Pastor, "d'alliçonar" un dels compareixents, Miguel Barranca, i demanen que s'adopten "mesures" sobre aquest tema.

Així ho ha explicat el portaveu de Compromís, Fran Ferri, que ha indicat que en la sessió d'aquest dilluns de la comissió van ser "testimonis" de com als passadissos de la cambra, el portaveu del PP intentava "alliçonar" Barranca sobre el que seria "convenient que diguera".

"Va ser una escena en la qual es demostra una vegada més que el PP continua sent sinònim de corrupció, que intenta alliçonar els compareixents que venen a parlar de casos que l'afecten directament", ha afirmat Ferri. Així mateix, ha assegurat que l'alliçonament de declarants per part del PP "ja es va veure en la comissió d'investigació de l'accident del metro". 

Ha explicat que l'escrit exposa la situació ocorreguda i demana a la mesa que adopte les mesures que considere "oportunes" per a defendre "el dret dels compareixents" i el dret dels portaveus de la comissió i de la ciutadania de "conéixer la veritat sense que hi haja intermediaris ni manipulacions".

Ferri ha admés que el reglament de les Corts no preveu mesures concretes per a un cas així, per la qual cosa, la mesa haurà d'acordar "el que considere oportú", que al seu parer podria ser una amonestació o un advertiment públic.

També et pot interessar

stats