El Botànic acorda prohibir la instal·lació de salons de joc a menys de 850 metres d'un col·legi

PSPV, Compromís i Unides Podem presenten conjuntament aquest dimarts les esmenes a la llei del joc, després de mesos de discrepàncies.

VÍDEO | El Botànic acorda prohibir la instal·lació de salons de joc a menys de 850 metres d\'un col·legi

Els partits que donen suport al Botànic han presentat conjuntament les esmenes a la llei del joc, després de mesos de discrepàncies en algunes qüestions.

El PSPV, Compromís i Unides Podem han consensuat les esmenes, encara que inicialment diferien en assumptes com ara la distància mínima que hi havia d’haver respecte d'un col·legi per a autoritzar una sala d'apostes. Els socialistes volien que la distància fora de 700 metres, Compromís i Podem, de 1.000 metres.

Finalment, segons l'acord entre tots els partits, es prohibirà la instal·lació d'aquests locals a menys de 850 metres d'un col·legi o d’un centre mèdic.

Els partits han decidit actuar davant l'alarma social causada per la proliferació d'aquests locals, que tenen com a víctimes principals els més joves.

La reforma de la llei del joc la va aprovar el Consell al final de la legislatura passada, però no va donar temps perquè les Corts la ratificaren. 

També et pot interessar

stats