Borja Sanjuán (PSPV) veu una "enorme irresponsabilitat" formar un govern en solitari a València amb 10 regidors

El representant socialista en la comissió negociadora ha apostat per un govern de coalició en què el PSPV estiga ben representat.

Borja Sanjuán (PSPV) veu una \"enorme irresponsabilitat\" formar un govern en solitari a València amb 10 regidors
Borja Sanjuán (PSPV) veu una "enorme irresponsabilitat" formar un govern en solitari a València amb 10 regidors

La data límit és el 15 de juliol. Fins a aquell dia, hi ha marge per a la negociació. A pesar d’això, de moment les posicions semblen encallades. Almenys, és el que pensa el representant socialista en la comissió negociadora a l’Ajuntament de València, Borja Sanjuán. “És una enorme irresponsabilitat formar un govern en solitari amb deu regidors”, ha assenyalat en Les notícies del matí, en referència a la possibilitat que Joan Ribó aposte per aquesta opció.

En aquest sentit, Sanjuán ha sigut clar sobre quina és la preferència del seu partit: “Volem un Botànic a l’ajuntament, però Compromís no ho accepta”, ha assegurat; i ha afegit que la seua formació vol un govern de coalició que reconega una alcaldia i una vicealcaldia, així com que hi haja un repartiment proporcional d’àrees de govern en funció dels resultats electorals i que es prenguen les decisions “de manera conjunta”.

També et pot interessar

stats