Borja Sanjuán pren possessió com a nou regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de València

En el ple s'ha retut homenatge al seu predecessor, Ramón Vilar, que ha faltat recentment.

Borja Sanjuán pren possessió com a nou regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de València
Borja Sanjuán pren possessió com a nou regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de València

Borja Sanjuán (PSPV) ha pres possessió aquest divendres com a nou regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de València amb la intenció de "recollir el llegat" de la gestió "brillant" que va realitzar el seu predecessor, Ramón Vilar, que va faltar recentment, al capdavant d'aquest departament. Així ho ha afirmat el mateix Sanjuán després de la sessió extraordinària del ple del consistori, en què ha assumit oficialment el càrrec.

La sessió ha començat amb tres minuts de silenci en memòria de Vilar, i s'ha depositat un ram de roses amb els colors del Llevant sobre el faristol que ocupava a l'hemicicle municipal. Un calorós aplaudiment ha tancat l'acte d'homenatge, a més de les paraules de l'alcalde, Joan Ribó, que ha destacat "la bona faena realitzada per Ramón, un home bo, a qui volem recordar sempre com una persona amb qui hem treballat braç a braç, sempre de manera noble i rigorosa".

La vicealcaldessa de València i portaveu del Grup Municipal del PSPV, Sandra Gómez, ha recalcat que aquest ha sigut "el ple més trist" per als socialistes, ja que acomiaden oficialment el seu company.

Després s'ha donat pas a l'acte de presa de possessió del regidor Borja Sanjuán, després que la junta electoral va avalar la credencial del nou regidor, que ha promés el seu càrrec i ha rebut de l'alcalde Ribó el cordó de regidor de l'Ajuntament de València.

També et pot interessar

stats