Bonig sobre una possible fusió entre PP i Ciutadans: "Sense pressa, però sense pausa"

La líder del PP valencià advoca per un centredreta "fort i unit", però demana abordar qualsevol acord d'una manera discreta.

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, aquest dilluns
La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, aquest dilluns / À Punt NTC

"Sense pressa, però sense pausa", és la resposta que ha donat aquest dilluns la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, sobre una possible fusió entre el PP i Ciutadans. El centredreta ha d'estar "unit i fort", ja que quan més dividit està, "és millor per a l'esquerra", ha dit la presidenta del PP que ha defés que les aproximacions entre formacions han de fer-se d'una manera discreta.

Preguntada sobre si es "fia" de Ciutadans, Bonig ha assegurat: "Jo em fie de la paraula de la gent. Si després no compleix o sí que compleix, de tot hi ha en la vinya del senyor", ha manifestat, al mateix temps que ha defés que ella és "una persona de paraula". Segons ha afegit, "un vot del centredreta fraccionat beneficia a l'esquerra", i s'ha preguntat: "Per què no es fusionen el PSOE i Podem?".

No obstant això, Bonig ha assegurat que "a la gent, les qüestions de partit no li interessen". "Jo agafe el transport públic i ningú em pregunta ni de la llei electoral ni de les fusions", ha asseverat. Per això creu que "no cal estar tot el dia parlant de nosaltres, perquè mentre ens oblidem del que li importa a la gent i les cues de la fam estan augmentant i hi ha empreses tancant".

També et pot interessar

stats