Bonig situa Bastidas de número dos en la llista a les Corts per València i a Català en el sis

Els presidents provincials José Císcar i Miguel Barrachina encapçalen les candidatures d’Alacant i Castelló.

Bonig situa Bastidas de número dos en la llista a les Corts per València i a Català en el sis
Bonig situa Bastidas de número dos en la llista a les Corts per València i a Català en el sis

El Comité Electoral del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) ha aprovat aquest divendres les llistes amb què concorreran a les pròximes eleccions autonòmiques del pròxim 28 d’abril. Les encapçalaran, per València, la presidenta, Isabel Bonig; i per Alacant i Castelló, els presidents provincials, José Císcar i Miguel Barrachina.

En el cas de València, la líder popular ha rescatat l’actual diputada al Congrés Elena Bastidas perquè concórrega de número dos. A continuació anirà l’independent Felipe Javier Carrasco, en tercer lloc, i els parlamentaris a les Corts Jorge Bellver (quart) i Alfredo Castelló (cinqué). Els següents llocs els ocuparan la candidata a l’alcaldia de València, María José Català; el diputat Juan Carlos Caballero; el regidor de la Pobla de Vallbona Javier Zamora i la diputada a les Corts Verónica Marcos.

A Alacant, concorreran per darrere de Císcar l’actual secretària general del PPCV, Eva Ortiz, en el dos; el diputat en la Diputació d’Alacant Adrián Ballester en el tres, els diputats a les Corts Elisa Díaz i José Juan Zaplana en el quatre i el cinc, i l’exdiputat i professor de la Universitat d’Alacant José Antonio Rovira en el sis.

Per últim, la llista de Castelló estarà encapçalada pel president provincial del partit, Miguel Barrachina, que no repetirà en la candidatura al Congrés. El seguirà el diputat provincial a Castelló Luis Martínez, i el tercer serà Rubén Ibáñez, portaveu parlamentari popular a les Corts.

També et pot interessar

stats