Bonig repta Puig a un debat a dos

La popular reprodueix a la Comunitat Valenciana la proposta que Pablo Casado li ha fet al president del govern espanyol.

VÍDEO | Bonig repta Puig a un debat a dos

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, repta el president de la Generalitat, Ximo Puig, a mantindre un debat a dos. Emulant la proposta que aquest cap de setmana li ha fet el líder nacional del partit, Pablo Casado, al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, la popular ha reclamat aquest dilluns un enfrontament semblant entre els líders de les formacions polítiques amb major representació parlamentària a la Comunitat Valenciana.

Bonig ha demanat a Ximo Puig "valentia" per a acceptar el debat, sobre el qual assegura que no posarà condicions prèvies, i que ha volgut desvincular-ne de la trobada a cinc que les formacions polítiques de les Corts ja han acordat fer en un mitjà privat de ràdio.

Bonig justifica l'acarament de dos perquè, assegura, que cal confrontar davant de l'electorat els dos únics models que, al seu juí, es diputen el govern de la Comunitat Valenciana. La líder del PPCV descarta d'aquesta disputa les alternatives de Compromís i Ciutadans, la progressió de les quals, afirma, limiten les últimes enquestes. "No hi haurà sorpasso de Compromís al PSPV ni de Ciutadans al PP", ha asseverat.

El president de la Generalitat no ha tardat a respondre a la líder del PPCV i des d'un altre acte ha assegurat que no té "cap problema en debatre amb Isabel Bonig o amb qui corresponga", encara que ha assenyalat que, primer, "les dretes" haurien de posar-se d'acord en aquesta qüestió. Puig ha emmarcat la proposta en "la campanya electoral de la senyora Bonig" i ha lamentat que se li done un protagonisme "més especial  del que ha de tindre".

Candidats independents a les llistes del PP

D'altra banda, la líder dels populars valencians també ha assegurat que la direcció del PPCV està a punt de tancar la llista dels candidats per a les autonòmiques i les generals  –el límit per a fer-ho és el 25 de març– en què no descarta incloure independents, és a dir, personalitats rellevants del món de l'economia, la societat o els esports que no militen en el Partit Popular.

També et pot interessar

stats